Yangiliklar:
Xush kelibsiz, Mehmon. Iltimos, kiring yoki ro`yxatdan o`ting.

 Yangi javoblar
Sahifalar: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 on: Avgust 20, 2014, 11:13:54  
Muallif Ummu Firdavs - So`ngi post muallifi Gulilola
Рецепт учун рахмат
Куриниб турибди ажойиб мазали таомлиги
Факат масалликлар пропорциясини хам аник ёзсангиз, форумда тажрибали ошпазлар билан бирга таом тайёрлаш сирларини энди эгаллаётган сингилларимиз хам бор-да. :-)

 12 
 on: Avgust 20, 2014, 12:14:08  
Muallif Ummu Firdavs - So`ngi post muallifi Ummu Firdavs

 13 
 on: Avgust 20, 2014, 12:12:51  
Muallif Ummu Firdavs - So`ngi post muallifi Ummu Firdavs
Tovuq go'shtini qiyma holiga keltiramiz, tuz va ziravorlar qo'shib ko'k piyoz ni mayda to'g'rab aralashtiramiz, ko'k piyoz tovuq go'shtiga boshqacha tam beradi. Pishloqni kattaroq kubik shaklida to'g'rab chiqamiz.. Har bittasini ichiga bittadan pishloq bo'lagini solib kotletchalar tayyorlaymiz.. past olovda ikki tomoni qizarguncha pishirib olamiz. Man ko'proq bo'shaganimda oldindan muzlatib qo'yaman, shoshilganda tez pishadide..


 14 
 on: Avgust 19, 2014, 11:14:25  
Muallif Ummu Firdavs - So`ngi post muallifi Ummu Firdavs
 Bu pastidagi ikkita qavati shunaqa beze bilan pishgandan keyin bananni qirg'ichdan chiqarib qo'ygan joyim

 15 
 on: Avgust 19, 2014, 11:13:26  
Muallif Ummu Firdavs - So`ngi post muallifi Ummu Firdavs
Assalamu alaykum barchaga.. Paxlava bo'laman deb bananli pirog bo'p qofan pishirig'im..
 Paxlava qilaman deb hamir qilib hamirga ozgina milk powder qoshvoribmande.. u hamirni uvalanib ketadigan qip qoyarkan, piroglarimga qoshardim yaxshi bolardi.. keyin u hamirni 3 ga bolib ustiga paxlava uchun tayyorlangan bezedan surtab pishirib oldim har bir qavatini.. orasiga esa bananni qirg'ichdan chiqarib qo'ydim.. Ta'mi yaxshi chiqdi..


 16 
 on: Avgust 18, 2014, 08:38:07  
Muallif Makusha - So`ngi post muallifi Zinnurain
ok tushunarli. Rahmat Alloh rozi bo'lsin Sevaraxon   HUG ME   Inshaalloh endi bexavotir qishga bonkaga yopsam bo'larkan.  Smiley

 17 
 on: Avgust 18, 2014, 04:34:47  
Muallif Makusha - So`ngi post muallifi Sevarahon
Zinnurain men yopganman shu ikradan rossayam mazali bolgan qish ichi mazza ilib yeganmiz. Yopyatganimda qopqoqqa bir ikki tomchi siz aytyatgan uksusdan tomizib yopganman hich nima bomagan rosa yaxshi turgan baxorgacha turganlariyam boridi ikkilanmasdan qilavering  Wink

 18 
 on: Avgust 17, 2014, 08:23:00  
Muallif Samiya - So`ngi post muallifi Samiya


Assalamu alaykum ...

Kerakli masalliq:
1kg tovuq gushti
1 ta piyoz
3-4 ta kortoshka
2 ta pomildori
Fenchuza keragicha
Tuz ,ziravorlar,1 ta garimdori,2 - 3 bosh chesnok va genjir (mayda tugralgan ) va 1 chumich yog'
Qozonga oldin yogni solib biroz quzdirib urtacha kottalikda tugralgan gusht ni solamiz va suvi ketguncha qovuramiz urtadan past olovda
Suvi ketgach yirik tugralgan piyoz,chesnok,garimdori va gengir (zanjabil)solib davom etamiz.
Kortoshka va pomildorini solib yana 15 min pomidorni suvi ketguncha qovuramiza . 1,5 l qaynagan suv solib 20 min urtacha qaynatamjz
Keragicha fenchuzani solib qozonni qopqogini yopamiz hamir pishgunga qadar.
Manda sal turib qoldi dimlanib shunga suvsizroq chiqdi
Bu ovqatga o.5 cup soya  suv bn  qushib qushibsolinsa  koreyski 찜닭  ovqat buladi ))

Sahifalar: 1 [2] 3 4 ... 10